MENIU

De ce a concediat ministrul Muncii liftiera de la minister

Violeta Alexandru a explicat, miercuri, de ce a concediat liftiera de la Ministerul Muncii pe care-l conduce.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, pentru B1 TV, că a decis să renunțe la serviciile liftierei din minister deoarece „nici eu, nici colegii mei nu avem nevoie de cineva care să apese pe un buton". Acesta a mai spus că nu știe ce s-a întâmplat între timp cu femeia, dacă lucrează în altă parte acum.

”Nu am disponibilizat-o, am solicitat să nu se mai desfășoare această activitate în Ministerul Muncii, că e nevoie de forță de muncă în multiple alte zone și nu e nevoie să apese cineva pe buton. Acum funcționează liftul. Dacă vin persoane cu nevoi speciale, se mobilizează cineva din minister pentru a le ajuta", a explicat ministrul Muncii, pentru B1 TV.

Violeta Alexandru a mai precizat că nu știe ce s-a întâmplat cu liftiera între timp: „Nu e preocuparea mea să iau urma liftierei". Ministrul a venit cu aceste precizări după ce i s-a reproșat că, din cauza ei, liftul, care ar fi foarte vechi, nu mai funcționează deloc și asta pune probleme mai ales persoanelor cu dizabilități care au treabă prin minister.