MENIU

Cum răspunde Ponta NOILOR ACUZAŢII ale lui Băsescu

Cum răspunde Ponta NOILOR ACUZAŢII ale lui Băsescu / Foto: MEDIAFAX

Premierul Victor Ponta, președintele PSD, afirmă că Traian Băsescu este "o rușine a României" deoarece are o atitudine degradantă pentru funcția de șef al statului, iar românii i-au văzut "adevărata față".

"Azi, cetățenii României au văzut din nou adevărata față a lui Traian Băsescu, tot ce a reprezentat el în acești 9 ani — ură, abuzuri, minciuni, amenințări, lipsă de scrupule! Ăsta e Băsescu! Un președinte decăzut, o rușine a României. Este total degradant ce a făcut Băsescu azi. Nu e posibil să se vorbească așa de la acest nivel al Statului român. România și românii merită mult mai mult. Continuăm lupta, cu și mai multă hotărâre! AMR 35 de săptămâni!" — acesta este mesajul transmis de prim-ministrul Ponta după atacurile pe care președintele Băsescu le-a lansat, marți, la adresa sa.

Președintele Traian Băsescu l-a acuzat, într-o declarație de presă susținută marți, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ponta că "se coboară în mocirla unor atacuri josnice".

Băsescu a spus despre Ponta că "și-a pierdut controlul", "este laș", "are o problemă de nervi, a cedat nervos". Președintele a mai afirmat că Ponta este un "om profund corupt, care sacrifică orice pentru a-și menține sprijinul baronilor".