MENIU

Cum a fost "defăimat" Liviu Dragnea, pe pagina sa de facebook, după ce a scris de Legea Defăimării

Liviu Dragnea a lansat pe Facebook un apel la sustinerea legii defaimarii, invitand la lecturarea ei atenta, dar demersul s-a întors, de fapt, împotriva lui. In replica, liderul social-democrat a primit mii de comentarii si replici deloc favorabile. Astfel, în 22 de ore, Dragnea a adunat 3000 de comentarii la postarea sa. Unele dintre ele nu pot fi reproduse, în timp ce unele cu tentă ironică sunt chiar savuroase.

"Ii invit pe toti romanii sa citeasca proiectul. Aceasta este calea corecta si simpla pentru a evita manipularile si intelegerea gresita. Initiativa ca atare, exprimata in proiectul de lege, vizeaza protejarea demnitatii umane. Este o lege a tolerantei intre grupurile sociale. (...) Nu este in nici un caz vorba despre o forma de a apara politicieni sau grupuri de interese, ci un cadru care asigura unor grupuri sociale garantia ca vor fi protejate impotriva discriminarii. Nu se are nicidecum in vedere cenzurarea presei.

Presa e libera sa critice politicienii, sa atace grupurile de interese nelegitime, sa demaste coruptia - nimic din aceasta lege nu o impiedica s-o faca. Societatea in ansamblul ei, insa, trebuie sa fie mai atenta cu discriminarea grupurilor sociale", a postat pe Facebook Liviu Dragnea.

Postarea a fost prilej pentru internautii pusi pe sotii, care au trolat pagina lui Liviu Dragnea. Internautii de pe un grup de satira de pe Facebook au inceput, la ora 20:00, sa il injure pe Liviu Dragnea, iar in 22 de ore s-au strans peste 3 500 de de comentarii.

Redăm aici, câteva dintre comentarii:

"Andrei Ucj Ucj a scris: "Canta cucu-n bucovina!vreau sa dau in judecata cucu pentru defaimare de ce canta numa in bucovina si nu si in restu regiunilor...".

"Fă Dragnea, ai chef de-o defăimare"

 Giovanna Gancean Nea Liviu ce faci,vrei sa îngropi partidul? Cine te crezi? Nici alegători fideli nu mai votează cu tine!
Sunt curioasa,o faci anume ori din prostie?

 Elisa Emanuela Ti-este teama de vocea poporului, domnule Dragnea? Își spune acum cuvântul. Felicitări, ai reușit să demonstrezi cât de uniți suntem împotriva nedreptății!

 Oancius Stefan Daca nu vreti sa va retrageti in localitatea natala, Gratia, puteti sa va duceti dupa gratii, acolo nu o sa va defaimeze nimeni pentru ca o sa fiti un respectat scriitor de exceptie

Mai multe articole despre:
preşedinte anunţ decizii Liviu Dragnea măsură