MENIU

Cuc face ravagii la CNAIR. Dă afară 35 de directori!

Când nu rupe contracte de autostrăzi, pe autostradă, Ministrul Transporturilor face curat prin birourile de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. El a precizat că a avut loc restructurarea la CNAIR, iar o parte din ”monştrii sacri din infrastructură” şi-au pierdut funcţiile. Decizie cu care, spune CUC, ministerul va face economii considerabile.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că 35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi au fost desfiinţate, el estimând că vor fi realizate anual. economii considerabile.

El a precizat că vineri a avut loc restructurarea la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), iar o parte din ”monştrii sacri din infrastructură” şi-au pierdut funcţiile.

 ”35 de posturi de directori au fost şterse din organigrama Comnpaniei de autostrăzzi”, a precizat ministrul.

Conform lui Cuc, economia anuală la fondul de salarii va fi considerabilă, bani care vor putea merge în zona investiţiilor, a întreţinerii drumurilor.

”Am eliminat probabil unul din lucrurile pe care următorul ministru avea să le blameze. Primeşte o Companie de autostrăzi la cheie, cu oameni tineri, cu oameni noi şi cu o economie considerabiăă la fondul de salarii”, a conchis Cuc.

Mai multe articole despre:
razvan cuc cnair