MENIU

Cozmin Guşă: Victor Ponta şi-a trădat toţi prietenii şi colegii

<p>Cozmin Guşă: Victor Ponta şi-a trădat toţi prietenii şi colegii</p>

Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat despre primul ministru Victor Ponta că şi-a trădat toţi prietenii şi colegii pentru a ajunge la putere.

"Victor Ponta a fost promovat de mine în anul 2001, când eram secretarul general al PSD. Era un tânăr promiţător. Dacă i-aş fi bănuit lăcomia, nu l-aş fi promovat. Cu toţii facem greşeli şi îmi asum aceasta greşeală", a afirmat Cozmin Guşă.

Consultantul politic a mai explicat că Victor Ponta este un om care şi-a trădat colegii şi prietenii. "Pe mine m-a trădat pentru prima oară, într-un mod evident, când a auzit că doresc să cadidez la primăria Capitalei", a afirmat Cozmin Guşă.

Aceasta a precizat că şi Mircea Geoană a fost trădat de către Victor Ponta în anul 2008, când discuta cu echipa lui Traian Băsescu despre tot ce se întâmplă în PSD.

"Victor Ponta a trădat partidul şi candidatul PSD la preşedinţie", a continuat acesta.

Conform lui, în perioada 2010-2015 Victor Ponta a tradat partidul, pe care l-a folosit pentru a ajunge la putere.

"Despre tradarea lui Crin Antonescu a vorbit aceasta în direct la Realitatea TV, iar ultimul pe lista trădărilor este Liviu Dragnea", a mai spus Cozmin Guşă, adăugând că fără sprijunul lui Crin Antonescu nu ar fi ajuns prim ministru.

"Fac această descriere pentru a se înţeleagă cine este Victor Ponta", a mai spus consulantul politic.

Cozmin Guşă: De ce atacă Ponta Realitatea TV?

Cozmin Guşă: Atacul lui Ponta la Realitatea TV este unul mincinos. Vrea să genereze un nou scandal

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Cozmin Guşă trădător