MENIU

Cozmin Guşă: Atacul lui Ion Cristoiu la adresa lui Rareș Bogdan este rușinos

<p>Cozmin Guşă</p>

Consultantul Politic Cozmin Guşă a afirmat la Realitatea TV că Ion Cristoiu a muşcat mâna care l-a hrănit, jignindu-l pe Rareş Bogdan, care l-a invitat mereu în emisiunile sale, scriind un editorial ruşinos în care dezaprobă dezvăluirile bombă din cadrul emisiunii Jocuri de Putere. 

"Am o concluzie clară despre ceea ce a făcut aşa-zisul maestru Ion Cristoiu. Îi spun maestru pentru că Rareş Bogdan a fost mereu respectuos şi el aşa îi spune. Însă, el nu îl cunoaște pe Ion Cristoiu la fel de bine cum îl cunosc eu. Crezând că mai este prestigios, şi-a permis să ponegrească pe Rareş Bogdan, care l-a invitat la emisiunile sale din ultimii trei ani", a detaliat Cozmin Guşă. 

"Mereu am refuzat ca Ion Cristoiu să fie colaboratorul Realităţii pentru că nu are caracter şi mereu a muşcat mâna care l-a hrănit, iar Rareş Bogdan l-a susţinut", a afirmat Cozmin Guşă, explicând că este urât şi ruşinos atacul pe care acesta îl aduce lui Rareş Bogdan.

"Este urât, este ruşinos. Doar telefoanele PSD l-au pus să scrie acest editorial", a precizat consultantul politic, explicând că, acum, scandalul Volkswagen poate foarte bine să ascundă scandalul care îl priveşte pe Liviu Dragnea, dezvăluit în emisiunea lui Rareş Bogdan. 

Dezvăluirile lui Romică Părpălea în cazul Dragnea, făcute miercuri seară la emisiunea Jocuri de Putere, la Realitatea TV, au atras rapid reacții de nemulțumire.

Jurnalistul Ion Cristoiu l-a catalogat pe martor drept "nebun". "Prima jumătate de oră am rîs în hohote. Invitatul special al lui Rareș Bogdan, cel trîmbițat ca detonatorul unei bombe în direct, era Nebun. Nu în sens figurat, ci în sens propriu. Pînă și o fătucă din presă și-ar fi dat seama că numitul Romică Părpelea suferea de mania persecuției pigmentată cu deraieri ale gîndului și halucinații cu ochii deschiși. Și-ar fi dat seama și la prima pauză de publicitate l-ar fi expediat pe invitat acolo unde ar trebui să fie: La spital", a scris Cristoiu în EVZ.

Interesant, același termen fusese folosit și de Liviu Dragnea, în încercarea de a veni în întâmpinarea dezvăluirilor. "Mare minune să nu apară vreun nebun care să îmi facă și mie un denunț. Supărarea este foarte mare după ziua de ieri, după ce moțiunea de cenzură a picat. Orice este posibil", a declarat Liviu Dragnea, miercuri, la un post TV, scrie agerpres.ro.

Romică Părpălea a anunțat ieri că este gata să facă față testului cu detectorul de minciuni.  

 


Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Ion Cristoiu Rareş Bogdan