MENIU

Cozmin Gușă: Isărescu l-a validat nemeritat pe Dragnea

<p style="text-align: center;">Cozmin Gușă</p>

Cozmin Gușă este de părere că din întâlnirea dintre Liviu Dragnea și Mugur Isărescu, cel care a avut de câștigat e liderul PSD.

Cozmin Gușă consideră că Mugur Isărescu și-a asumat rolul de pacificator, dar nu-l prinde bine că ”s-a dus la raport” la unul ca Dragnea. ”A fost nepotrivit. L-a validat pe jupân într-un mod în care nu merita să fie validat. Întâlnirea lui Dragnea cu Isărescu a însemnat mult bine pentru Dragnea și mult minus pentru Isărescu”, arată consultantul politic. 

Klaus Iohannis a încercat, prin acuzele recente la adresa lui Dragnea și a Guvernului, să repare marele deficit de acțiune pe care l-a avut odată cu acceptarea Vioricăi Dăncilă, afirmă Cozmin Gușă.

”Gesturile sale exprimă normalitatea. Normalitatea este la mare căutare. Inspiratorul protocoalelor - Băsescu - a instaurant anormalitatea ca o rețetă de lucru. Ponta și Dragnea nu sunt decât niște pioni. Gesturile de normalitate ale lui Iohannis mi se par acte de mare curaj. Cred că trebuie să fie mai insistent președintele dacă îi pasă”, precizează consultantul politic.

Acum, pe social-democrați ”sistemul concentraționar de război instalat” îi avantajează, atrage atenția Cozmin Gușă. ”Asta e bucuria nebunilor - lumea e ocupată cu războiul: ăia se bat prin Orient, Trump încearcă ceva cu Coreea. E perfect. 'Ajungem și la prezidențiale - nu-i lăsăm să aibă candidați, media o cumpărăm pe toată' ”, explică acesta. 

”Mi-e milă de românii tineri care-și văd viitorul pus sub semnul întrebarii de astfel de persoane. Mare parte din ceea ce se întâmplă este și din vina noastră, a tuturor”, mai spune Cozmin Gușă.

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Liviu Dragnea Klaus Iohannis