MENIU

Ciucă: Geoană nu m-a convins când a explicat că NATO i-a scanat activitatea. Nu este așa. Certificatul l-a primit de la structurile din țara noastră

Mircea Geoană

Nicolae Ciucă spune că Mircea Geoană nu a fost verificat de NATO atunci când a primit funcția de adjunct al alianței, ci că a venit cu verificarea făcută de structurile specializate din România. 

Invitat, duminică, într-o emisiune TV, Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă crede că Mircea Geoană este apropiat de Rusia și dacă explicațiile acestuiaprivind trecutul politic l-au convins. 

"Singurul moment când nu m-a convins a fost când a explicat că NATO i-a scanat activitatea. Nu este așa. Certificatul l-a primit de la structurile din țara noastră. Neavând date, neavând certitudini, nu pot să mă pronunț dacă e omul rușilor sau nu", a spus Nicolae Ciucă.

Mircea Geoană a fugit de presă atunci când a fost întrebat de apropierea sa față de Rusia

Iată ce a răspuns Mircea Geoană duminică, în timpul unei sesiuni de declarații, la întrebările legate de trecutul său politic: "Nu am nicio legătură și dacă doriți să reveniți cu subiecte de acum 15 ani, eu m-aș întoarce la prezent și viitor. Cu privire la trecutul meu, el este o carte deschisă și toată lumea poate să vadă și să comenteze. Am o singură dorință, să slujesc țara mea, după cinci ani la NATO, după zece ani de pauză politică, merg înainte independent convins că reprezintă cea mai bună soluție pentru România."

Mai multe articole despre: