MENIU

Cioloș: ”Dacă PNL vrea să aibă un candidat, să îl "pună pe masă". Pe masa bucureștenilor, nu pe masa tocmelilor”

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat vineri, în cadrul evenimentului de lansare a platformei candidaturii lui Vlad Voiculescu pentru Primăria Capitalei, că dacă liberalii vizează o candidatură în București, ar trebui să o prezinte în public.

”Noi vrem să facem lucrurile un pic altfel decât s-au făcut până acum. Vi se pare firesc ca pentru București candidatul să fie rezultatul unor înțelegeri politice în săli închise? Al unor tranzacții: ”îmi dai aici și îți dau dincolo”.

Eu cred că e un lucru foarte bun că avem mai mulți candidați și începem de acum și vorbim înainte de a decide care va fi candidatul nostru comun. (...) Alianța USR PLUS va avea un candidat comun. Și noi sperăm să găsim înțelepciunea și la celelalte partide, care vor într-adevăr să reconstruiască România, să înțeleagă că va trebui să avem un candidat comun.

Dacă nu vom avea două tururi, turul de selecție îl organizăm noi. Nu o să tot stăm să ne plângem că ne pică drobul de sare pe cap și nu putem să facem lucrurile mai bine. Și exact asta am început astăzi”, a declarat Dacian Cioloș, vineri.