MENIU

Ciolacu NU cade în plasa sondajelor! Cum vede liderul PSD plasarea lui Geoană pe prima poziție, în intenția de vot: Nu mai facem alegeri, nu mai are rost

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu nu pare deloc impresionat de sondajele de opinie apărute zilele trecute, care  îl plasează pe Mircea Geoană pe primul loc în intenţiile de vot pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă. "Părerea mea că dacă aşa arată, să nu mai facem alegeri. Nu mai are rost", a declarat reședintele PSD 

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în Maramureş dacă PSD îi va propune lui Mircea Geoană să intre în PSD având în vedere că cel mai recent sondaj - realizat de INSCOP la comanda News.ro - îl dă câştigător în alegerile prezidenţiale, Ciolacu a răspuns: „Părerea mea că dacă aşa arată, să nu mai facem alegeri.  Nu mai are rost. Facem un sondaj, vedem cine este pe primul loc şi am terminat”. 

Bode: Alegerile generale trebuie să ne găsească cu președintele din partea PNL și capabil să câștigăm alegerile generale!

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu (PSD), 13.5% pentru George Simion (AUR), 12.5% pentru Diana Şoşoacă (SOS Romania) şi 11,5% pentru Nicolae Ciucă, relevă un sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. În ceea ce priveşte turul al doilea, Geoană ar ieşi câştigător detaşat în faţa oricăruia dintre potenţialii contracandidaţi Ciolacu, Ciucă şi Simion, în cazul ultimilor doi scorul fiind peste 50%.

După europarlamentarle și locale din 9 iunie, următoarele alegeri prezidențiale din România se vor desfășura la data de 15 septembrie (primul tur) și 29 septembrie (turul doi, dacă va fi necesar), acestea fiind primele alegeri care vor avea loc în același an cu cele parlamentare și locale, după 2004.