MENIU

Ciolacu, despre un candidat unic la prezidențiale: „Scorul PSD + PNL este cu 5 în față, nu este de spus NU acestei variante”

Ciolacu, despre un candidat unic la prezidențiale: „Scorul PSD + PNL este cu 5 în față, nu este de spus NU acestei variante”

Liderul Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat duminică seară, la Realitatea PLUS, că varianta unui candidat comun la alegerile prezidențiale din toamnă nu este exclusă. Declarația a venit în contextul rezultatelor favorabile obținute de alianța PSD+PNL la alegerile locale și europarlamentare, conform exit-poll-urilor.

Potrivit exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde, lista comună PSD+PNL a obținut un scor politic impresionant de 52%. „Având în vedere rezultatul exit-poll-ului, care ne plasează la 52%, trebuie să luăm în considerare toate opțiunile pentru a maximiza șansele noastre la alegerile prezidențiale din toamnă” a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă e posibil ca PSD și PNL să meargă cu un candidat unic la alegerile prezidențiale, Ciolacu a răspuns: „Din punctul meu de vedere, neavând o discuție în coaliție și cu dl Ciucă, nu este de spus 'Nu' în acest moment unei astfel de variante, mai ales după ce am vazut ca scorul este cu 5 in fata. Electoratul îți transmite anumite semnale”.

„Eu vă spun acum un lucru după ce am vazut votul romanilor, aceasta decizie se va lua in cadrul coalitie. Este exclus ca PSD sa nu aiba un candidat, mai ales ca am castigat si alegerile”, a adăugat acesta.

Marcel Ciolacu a votat în Buzău. Apel către români: Să vină cât mai mulți, astfel încât cei aleși să fie legitimi

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu prezidentiale