MENIU

Cine va prelua funcția de vicepremier interimar?

Președintele Klaus Iohannis l-a refuzat pentru postul de vicepremier pe Titus Corlățean, iar cum o nouă propunere nu va veni așa de repede din partea PSD, Ana Birchall va rămîne în continuare vicepremier intermiar, dar și ministru interimar la Justiției. 

Ana Birchall va rămâne interimar în funcţia de vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, până când PSD va stabili o nouă propunere, a afirmat, luni, preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Întrebat, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD, dacă s-a decis o nouă propunere pentru funcţia de vicepremier pentru parteneriate strategice, Buzatu a spus: "Va rămâne interimar doamna Ana Birchall până la stabilirea unei propuneri".

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a Anei Birchall în funcţia de ministru al Justiţiei, a Roxanei Mînzatu ca ministru al Fondurilor Europene şi a Nataliei Intotero ca ministru pentru Români de pretutindeni, însă a respins propunerea ca Titus Corlăţean să preia portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. AGERPRES/

Mai multe articole despre:
ana bicrhall vicepremier interimar