MENIU

Cherecheş, primarul din Baia Mare arestat preventiv, poate candida pentru un nou mandat

<p>Primarul din Baia Mare le da indicaţii din arest subordonaţilor: E greu să puneţi nişte flori, iarbă</p>

Preşedintele UNPR Maramureş, deputatul Nuţu Fonta, declară că Biroul Electoral Municipal Baia Mare a admis, joi, candidatura lui Cătălin Cherecheş pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din 5 iunie.

Nuțu Fonta a declarat, joi seară, pentru Mediafax, că UNPR a primit acceptul atât pentru lista pentru Consiliul Local Baia Mare, cât şi pentru Consiliul Judeţean Maramureş.

”Biroul Electoral Municipal Baia Mare a acceptat candidatura lui Cătălin Cherecheş pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare şi, după ce am primit rezultatul, am decis să anunţăm şi public acest lucru. Deci s-a admis candidatura la Primăria Baia Mare a lui Cătălin Cherecheş din partea UNPR. Avem acceptul şi pentru lista pentru Consiliul Local Baia Mare şi pentru Consiliul Judeţean Maramureş”, a spus Fonta.

Tribunalul Cluj a dispus, miercuri seară, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Cătălin Cherecheş, după ce acesta fusese reţinut anterior, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

 

Mai multe articole despre:
candidat Cătălin Cherecheş primar Baia Mare