MENIU

Ce spun angajații din Primăria Sibiu, după ce Klaus Iohannis a fost ales președinte

Angajaţii Primăriei Sibiu sunt fericiţi că cel care i-a condus în ultimii 14 ani, Klaus Iohannis, a reuşit să devină preşedintele României, dar, în acelaşi timp, au şi un gust amar, pentru că le pleacă "şeful". În oraş, oamenii spun că au pierdut un primar, dar au câştigat un preşedinte.

În Primăria Sibiu lucrează aproximativ două sute de persoane, care au trăit cu emoţie, mândrie şi speranţă ultimele luni, în care Klaus Iohannis a fost implicat în cursa electorală pentru Palatul Cotroceni, transmite corespondentul MEDIAFAX. Ziua de luni a început cu bucurie maximă în administraţia locală din oraş, angajaţii fiind extrem de fericiţi că "şeful" lor a reuşit să devină preşedintele României. În birouri oamenii comentează toate datele procesului electoral de duminică, dar şi reacţiile liderilor politici şi, mai ales, ieşirile "primarului".

Atmosfera este de euforie, oamenii sunt încântaţi că cel care i-a condus în ultimii 14 ani a reuşit să devină preşedintele României. Este şi un dram de mândrie în glasul fiecăruia: "Noi am dat preşedintele! Noi îl cunoaştem personal pe actualul preşedinte!". "Acum toţi sunt euforici. Comentează aproape fiecare minut al zilei de ieri (duminică – n.r). Sunt toţi fericiţi, dar există şi un gust amar. Şeful va pleca. După ce se duce euforia toţi se gândesc la ce se întâmplă acum. Este şi o urmă de tristeţe în sufletele tuturor. Şeful pleacă", a declarat corespondentului MEDIAFAX, unul dintre directorii Primăriei Sibiu.

 Mai multe pe Mediafax