MENIU

Ce a răspuns Liviu Dragnea, întrebat dacă va fi votat de Victor Ponta

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea, candidat la şefia interimară a partidului, a declarat, miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că are o "susţinere bună" în interiorul formaţiunii, dar nu ştie dacă va primi şi votul premierului Victor Ponta.

"Am o susţinere bună, cred eu", a declarat Liviu Dragnea, la finalul negocierilor care s-au ţinut în biroul lui Preşedintelui Camerei Deputaţilor, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD. Întrebat dacă va fi votat de Victor Ponta în şedinţa CEX, Dragnea a declarat, zâmbind, că nu ştie acest lucru.

Liviu Dragnea a mai declarat că speră ca social-democraţii să îi acorde votul de încredere pentru a repune partidul în funcţiune şi a pregăti atât toamna politică viitoare, cât şi Congresul PSD.

"Sper ca, astăzi, colegii să îmi acorde un vot de încredere pentru a repune în funcţiune partidul, într-o perioadă foarte scurtă, cu un plan de acţiuni concrete, să pregătim toamna politică viitoare şi Congresul”, a afirmat Liviu Dragnea.

Marţi, când şi-a anunţat oficial candidatura pentru şefia PSD, Dragnea declara că gestul său nu este îndreptat împotriva lui Ponta, care îi este "prieten" şi că mizează pe votul acestuia, aşa cum el, la rândul său, l-a votat de fiecare dată.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta şedinţă vot Liviu Dragnea CExN