MENIU

Când va avea ședința PSD pentru demisia lui Dragnea, după ce a fost amânată

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD, programată pentru miercuri şi în care urma să se discute retragerea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al partidului, va avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare, a declarat corespondentului MEDIAFAX liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Adrian Ţuţuianu a spus că şedinţa Comitetului Executiv al PSD se va desfăşura ”cel mai probabil săptămâna viitoare”. De asemenea, el a afirmat că nu este de acord cu retragerea lui Liviu Dragnea din conducerea PSD.

”Personal consider că acţiunile domnului Liviu Dragnea, în calitate de coordonator al campaniilor electorale ale PSD, au fost perfect acordate cu litera şi spiritul legilor ce reglementează procesul electoral. Motivarea politică, aceea de a mobiliza electoratul pentru a veni la vot, este un gest firesc pentru toate structurile democratice din lume. Sancţiunea acestui demers poate naşte interpretări dincolo de limita actului democratic. Eu cred că domnul Dragnea trebuie să rămână în structura de conducere a partidului”, a declarat liderul PSD Dâmboviţa. Adrian Ţuţuianu, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a mai spus că demisia lui Dragnea din Guvern este ”o pierdere”, întrucât acesta a susţinut dezvoltarea tuturor unităţilor administrativ-teritoriale din ţară.

Membrii PSD au fost anunţaţi, marţi seară, că şedinţa Comitetului Executiv, programată pentru miercuri la ora 16.00 în vedere unei discuţii privind retragerea funcţiei de preşedinte executiv pentru Liviu Dragnea, nu va mai avea loc deoarece în jurul acelei ore noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va depune jurământul, declarau surse din PSD, scrie Mediafax.

Mai multe articole despre:
0 PSD şedinţă preşedinte decizii CExN demisie Dragnea