MENIU

Deputaţii, alţi bani, altă distracţie. Pentru ce vor cheltui 700 000 RON

Camera Deputaţilor vrea să cumpere un sistem de iluminat pentru sala de plen, 8 videoproiectoare pentru sălile de reuniune, 2 surse de alimentare energie electrică pentru centrul de presă şi un pachet software pentru reţeaua informatică, în valoare estimată de peste 700.000 lei.

Astfel, Camera Deputaţilor a lansat o procedură de achiziţie publică pentru un sistem de iluminat pentru sala de plen, în vederea organizării de către Parlamentul României a celei de-a 63-a Sesiuni anuale a Adunării Parlamentare a NATO la Bucureşti.

Valoarea estimată a sistemului de iluminat este de 168.000 de lei, finanţarea fiind asigurată din fonduri bugetare. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Tot în vederea organizării AP NATO, Camera a lansat o altă procedură de achiziţie pentru 8 proiectoare video pentru săli de reuniune, în valoare estimată de 219.000 lei, dar şi pentru furnizarea a 2 surse de alimentare energie electrică pentru centrul de presă, inclusiv montaj, în valoare estimată de 142.000 lei, anunţă Mediafax