MENIU

Băsescu, la Alba Iulia: Soluția pentru depolitizarea instituțiilor este un partid nou. Votați PMP!

Băsescu, la Alba Iulia: Soluția pentru depolitizarea instituțiilor este un partid nou. Votați PMP!

Președintele Traian Băsescu este de părere că doar un partid nou îşi va asuma obiectivul de a depolitiza instituţiile, numind la conducerea lor profesionişti. Întrebat sâmbătă, la Alba Iulia, care este soluţia depolitizării, şeful statului a răspuns: Am o soluţie simplă: votaţi PMP!

“Acest partid nou şi-a propus ca în 2016 să obţină 30 la sută la alegerile legislative. (...) Trebuie un partid nou care îşi asumă depolitizarea, pentru că aceasta înseamnă prevenirea riscului de a avea un stat slab. Depolitizarea este cheia succesului României”, a spus Traian Băsescu.
 
Șeful statului consideră că “partidele înfiinţate în 1990, 1991, 1992 și-au epuizat capacitatea de a genera progres” și de a moderniza România, adăugând: “Aduceţi-vă aminte şi de drăguţul de Crin Antonescu, care şi-a schimbat discursul acum, rămâne de văzut dacă şi-a schimbat doar blana şi ce facem cu năravul.”
 
Preşedintele Traian Băsescu a reluat sâmbătă tema depolitizării instituţiilor statului în cadrul dezbaterii „Statul de Drept și lupta împotriva corupției”, organizată la Alba Iulia de Fundaţia Mişcarea Populară. La eveniment au participat şi primarul Clujului, Emil Boc, precum şi preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ, şi candidatul PMP la alegerile europarlamentare, Siegfried Mureşan.