MENIU

Amenințări de tip mafiot, la vârful politicii din Timiș: „Ar trebui bătuți pe stradă, mă!” - înregistrare bombă!

Vicepreședintele Consiliului Județean Timis, Alexandru Proteasa, a publicat o înregistrare cu Gerald Simonis, fratele președintelui Camerei Deputaților, Alfred Simonis. 

„La familia Simonis, practicile mafiote sunt un drept! După ce intimidarea mea prin mesaje a eșuat, a trecut la telefoane. Iată un fragment din cele 16 minute de delir interlop ale lui Gerald Simonis, cel care m-a șantajat și m-a amenințat cu bătaia, și pe mine și pe președintele CJ Timiș.

Am refuzat să pun presiune pe funcționarii publici ca să elibereze un aviz ilegal familiei Simonis, iar urmările au apărut în câteva săptămâni: prima dată un scandal fabricat cu informații trunchiate și manipulate despre Centrul de legume și fructe de la Tomnatic, iar apoi tentative de demitere a mea, din fericire lipsite de sprijin.

Am vrut să tranșez situația în plenul de astăzi, dar consilierii județeni PSD s-au eschivat pentru că nu au putut să îndeplinească comanda lui Alfred Simonis: n-au reușit nici să adune semnături, nici să pornească vreo acțiune de revocare a mea.

Pentru că mi-au fost atacate reputația și demnitatea, am explicat, și verbal, și în scris, și cu acte, că nu există nicio problemă și nici o legătură între activitatea mea și construirea Centrului de Legume și Fructe.

Însă consilierii județeni PSD continuă să lanseze aberații în spațiul public, «convinși» de Simonis să procedeze astfel. Aproape că îi înțeleg deoarece nu e ușor să faci față unora care se autointitulează «Escobar de Moșnița» și amenință să bată pe stradă pe cei care nu răspund la comenzi. Apucăturile mafiote ale lui Gerald «Bilă» Simonis nu se opresc însă la imobiliare, el fiind implicat în politică, atât în calitate de candidat cât și sponsor al lui Alfred «Freddy» Simonis, fratele și asociatul său în afaceri”, a scris Alexandru Proteasa, pe Facebook.

Clipul a fost proiectat și în plenul Consiliului Județean, când s-a ridicat problema demiterii lui Alexandru Preoteasa pentru conflict de interese în cazul Centrului de legume și fructe de la Tomnatic.

Mai multe articole despre: