MENIU

Alina Gorghiu: PNL o susţine pe Monica Ghiurco la şefia TVR

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că liberali susțin numirea jurnalistei Monica Ghiurco la șefia TVR, punctând că PSD refuză să deblocheze activitatea televiziunii publice.

"O să încep cu un subiect pe care eu îl consider mult prea important ca să nu se ia o decizie astăzi în plenul reunit al Parlamentului, vorbesc de soluția pe care trebuie să o votăm pentru conducerea televiziunii publice. Am constatat cu aceeași surprindere, ca de fiecare dată, cum conducerea PSD refuză să deblocheze activitatea TVR, găsind de fiecare dată tot felul de pretexte pentru a nu vota un candidat, care nu e al PNL", a afirmat Gorghiu la Parlament.

Ea a adăugat că decizia PNL este aceea de a susține propunerea Consiliului de Administrație, respectiv pe Monica Ghiurco. "Sper ca toate grupurile politice parlamentare — mai puțin cel al PSD, care funcționează după legea: dacă nu e pesedist, nu e bine — să voteze această propunere, pentru că altfel intră în colaps TVR și nu vreau să mă fac vinovată de așa ceva. Dacă domnul Dragnea își asumă, foarte bine, tot PSD să își asume treaba asta de frica faptului că nu vor avea platforma TVR ca platformă politică și de propagandă în campania politică din locale și parlamentare", a spus Gorghiu.

Mai multe articole despre:
0 PNL măsuri TVR Alina Gorghiu Monica Ghiurco