MENIU

Kovesi, propulsată spre Cotroceni. Partenera de infracțiuni a lui Coldea, campanie cu tricolorul la gât

Kovesi, propulsată spre Cotroceni. Partenera de infracțiuni a lui Coldea, campanie cu tricolorul la gât

Acoliții din spatele lui Kovesi deja o propulsează în drumul către Cotroceni. Fosta șefă DNA a fost surprinsă la Koln, chiar înainte de meciul României cu Belgia. Aceasta a purtat la gât un fular al naționalei de fotbal, iar mai târziu, s-a schimbat în haine în culorile tricolorului. Mai mult, jurnaliștii sistemului i-au dedicat articole elogioase. În permanență Kovesi a fost însoțită de gărzile de corp. 

Laura Codruța Kovesi a fost surprinsă la un hotel de lux din Koln, înainte de meciul România - Belgia. Mai târziu, aceasta a fost fotografiată într-un tramvai care ducea către stadion.

După câteva minute, șefa Parchetului European s-ar fi alăturat grupurilor de suporteri, relatează presa. În permanență, Kovesi a fost însoțită de gărzile de corp.

Nu este prima oară când Kovesi a fost surprinsă în prezența gărzilor de corp. Anul trecut ea a fost filmată chiar de liderul AUR, George Simion, în timp ce mergea pe stradă, în București, și era înconjurată de 4 bodyguarzi.

Nu e clar dacă șefa Parchetului European a ajuns pe stadion sau a rămas în zonele special amenajate pentru suporterii care n-au mai prins bilete la meci. În schimb, pozele și aparițiile ei au fost intens publicate și promovate de către anumiți jurnaliști care o ovaționau în perioada ei de glorie de la șefia DNA.

Inclusiv Cătălin Tolontan i-a dedicat o postare în care susține că mulțimea a aclamat-o pe fosta șefă DNA. Jurnalistul susținea că suporterii au scandat numele lui Kovesi în timp ce călătoreau cu tramvaiul împreună cu ea. Prezența ei a fost o surpriză pentru fani, a transmis gazetarul.

Și Cristian Tudor Popescu a pus reflectoarele pe zeița justiției. Acesta a și profitat de ocazie să îi sară în apărare lui Kovesi atacând într-un mod josnic televiziunile care demască manevrele procurorului-șef european.

De altfel, nu este singurul moment în care Kovesi s-a afișat printre români. Șefa Parchetului European a fost surprinsă îmbrăcată în ie, într-o capela din Cluj. Anul trecut, de ziua Europei, fosta șefă DNA a ținut o prelegere în fața a sute de studenți la Facultatea de Drept a Universității București.

Laura Codruța Kovesi, surprinsă alături de suporterii români la meciul cu Belgia - FOTO

Mai multe articole despre:
kovesi coldea campanie cotroceni