MENIU

Victorie în instanță pentru râvnita actriță. Ce a transmis Mădălina Ghenea după ce a scăpat de hărțuitor

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de una dintre cele mai sexy actrițe din țara noastră! Mădălina Ghenea a povestit pentru prima oară prin ce calvar a trecut timp de șase ani, perioadă în care a fost hărțuită constant de un bărbat. 

Sinistru, prin ce calvar a trecut Ghenea timp de 6 ani

Acum, a reușit să își facă dreptate în instanță. Totul părea o joacă la început, când individul publica mesaje pe pagina ei de Instagram. Situația a luat însă o turnură sinistră după ce bărbatul le-a scris rudelor Mădălinei Ghenea. 

Mădălina Ghenea poate răsufla ușurată. Individul care a hărțuit-o timp de șase ani este urmărit penal și este acuzat inclusiv că i-a amenințat pe membrii familie actriței și pe colaboratorii săi apropiați. Decizia a fost luată de un judecător din Milano. Mădălina Ghenea nu vrea să se oprească aici. Este hotărâtă să ceară despăgubiri de la individ pentru daunele pe care i le-a provocat.

      Coșmarul prin care a trecut Mădălina Ghenea timp de șase ani / Sursa foto - Facebook

Detalii incredibile din spatele scenelor de groază

Actrița a spus că inițial nu i-a dat prea multă atenție hărțuitorului, dar a început să se îngrijoreze atunci când acesta a început să trimită mesaje amenințătoare către rudele sale, prietenii săi și oamenii cu care lucrează. Totul i-a produs o stare gravă de anxietate și teamă, a mărturisit Mădălina Ghenea.

După ce a reușit să obțină urmărirea hărțuitorului în instanță, Mădălina Ghenea a lansat un mesaj către fanii ei, în care îi sfătuiește să apeleze la oamenii legii ori de câte ori se simt amenințați de cineva. 

În caz de atacuri de panică, depresie sau anxietate, apelați Telverde 0 800 0800 20.