MENIU

Vedete atunci şi acum: imagini surprinzătoare

<p>Mila Kunis</p>

Anii isi lasa amprenta peste oamenii faimosi la fel cum se intampla si in cazul nostru, iar odata cu trecerea lor pot fi remarcate si anumite schimbari.

Vedete atunci si acum: Mila Kunis, aproape neschimbata

La cei 32 de ani ai sai, actrita de origine ucraineana Mila Kunis nu pare sa se fi schimbat foarte mult din momentul in care si-a facut debutul in showbiz. La doar 15 ani, vedeta a jucat in serialul american „That 70's Show”, alaturi de Ashton Kutcher, de care s-a si indragostit nebuneste. In cazul Milei Kunis, trecerea anilor a facut-o sa apeleze la sfaturile stilistilor, care au ajutat-o mereu sa arate impecabil, la fiecare aparitie pe covorul rosu.

Vedete atunci si acum: Kate Winslet, mult mai slaba ca la 20 de ani

Cu siguranta ai indragit-o pe Rose din celebrul film „Titanic”! Potrivit specialistilor, Kate Winslet arata mai bine acum, la cei 40 de ani ai sai, decat atunci cand avea 20 de ani. In 1995, dupa ce s-a facut remarcata in productia britanica „Sense and Sensibility”, Kate Winslet - care pe atunci avea cu putin peste 20 de ani - nu era o prezenta atat de stralucitoare la evenimentele dedicate lansarilor de film. Mai mult decat atat, vedeta parea stearsa, atat prin alegerile vestimentare, cat si prin felul in care isi purta podoaba capilara.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
vedete Kate Winslet look Mila Kunis acum arată