MENIU

SULEYMAN MAGNIFICUL. Şedinţa FOTO de EXCEPŢIE cu actorii din SULEYMAN

<p><strong>SULEYMAN MAGNIFICUL:</strong> şedinţă FOTO de senzaţie cu actorii din serial</p>
<p><strong>SULEYMAN MAGNIFICUL:</strong> şedinţă FOTO de senzaţie cu actorii din serial</p>
<p><strong>SULEYMAN MAGNIFICUL:</strong> şedinţă FOTO de senzaţie cu actorii din serial</p>

SULEYMAN MAGNIFICUL. Filmarile pentru celebrul serial "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii" se apropie de final. Revista GQ Turcia a realizat, in cel mai recent numar al sau, o sedinta foto de senzatie cu barbatii din serial.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Noua dintre actorii care joaca in cel de-al patrulea sezon al serialului (care este si ultimul), in frunte cu indragitul Halit Ergenc au fost protagonistii unui pictorial de senzatie.

Imbracati in costume moderne si nu in costumele tradionale din perioada istorica in care a trait Suleyman, actorii s-au distrat copios la sedinta. Pe langa Halit Ergenc (sultanul Suleyman), in pictorial mai sunt Mehmet Gunsur (printul Mustafa), Ozan Guven (Rustem Pasa) , Selim Bayraktar (boierul Sumbul), dar si interpretii din ultima parte a serialului ai celorlalti fii ai sultanului, scrie wowbiz.ro.

 

 

SULEYMAN MAGNIFICUL. Serialul “părăsește” seara de marți, unde era lider de audiență, pentru două zile de competiție puternică, dominate de alte producții. Joia, atât Pro TV, cât și Antena 1, au programate emisiuni de forță: Next Star, talent-show-ul cu copii prezentat de Dan Negru și Las Fierbinți, serialul de comedie de pe Pro TV.

Suleyman Magnificul va fi difuzat joia și vinerea de la ora 20.00.


SULEYMAN MAGNIFICUL. Incredibil, dar adevarat! Pentru turcul Hasan Kos, in varsta de 47 de ani, “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” nu este un serial, ci o poveste adevarata, a carei actiune se petrece in zilele noastre.

Barbatul  i-a dat in judecata pe Suleyman Magnificul, pe Hurrem, dar si pe Rustem Pasa, pentru uciderea frumosului si curajosului print Mustafa, tragedie pe care a vazut-o descrisa cu lux de amanunte in episodul 123 al serialului, scrie enational.ro.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Actorul care il interpreteaza pe celebrul sultan din serialul SULEYMAN MAGNIFICUL le pregateste o mare surpriza fanilor din Romania. Pe 8 martie va sosi la Bucuresti impreuna cu sotia.

Potrivit enational.ro, citat de wowbiz.ro., Halit Ergenc va sta in Romania o zi si jumatate. SULEYMAN MAGNIFICUL va incasa 150 de mii de euro pentru aceasta scurta vizita. Actorul din Suleyman Magnificul si sotia sa vorlua parte, printre altele, la o receptie selecta, cu circuit inchis, la care sunt invitate doar 200 de persoane.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Carismaticul Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman, din serialul “Suleyman magnificul”, de la Kanal D, a fost cat pe ce sa se aleaga cu o pneumonie de toata frumusetea in timpul filmarilor. Nu de alta, dar, atunci cand a lucrat la episodul 121 al serialului, a trebuit sa petreaca aproape sase ore intr-o cada plina cu bucati mari de gheata. Potrivit scenariului, sultanul, ajuns la aproape 60 de ani, este cuprins de febra pacatoasa, pe care medicii de la curte nu stiu cum sa i-o scada, scrie enational.ro.

Actorul a refuzat intreruperile, asa ca a petrecut aproape sase ore printre bucatile de gheata, fara insa a avea probleme de sanatate dupa aceea.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Postul turcilor de la Dogan va difuza primul episod din acest an pe 11 februarie. Începând din 11 februarie, Suleyman va fi difuzat de Kanal D în fiecare marți seară, scrie pagina de media.ro.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Episoadele care încep pe Kanal D continuă seria a treia a producției, care a început la sfârșitul anului trecut. Din această serie mai sunt de difuzat 20 de episoade.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Hurrem SE INTOARCE pe micul ecran, va fi iar sultana!

SULEYMAN MAGNIFICUL. Dupa ce va aduce pe lume primul ei copil, ea fiind acum insarcinata, tanara care a interpretat-o pe Hurrem va juca din nou rol de sultana, insa intr-un alt serial de televiziune, scrie kanald.ro.

Acesta se numeste "Sultana Kosem" si prezinta viata uneia dintre cele mai puternice femei din Imperiul Otoman.
 

SULEYMAN MAGNIFICUL. In Turcia, insa, serialul SULEYMAN MAGNIFICUL se afla aproape de finalul sezonului al patrulea. Cei care urmaresc serialul pe postul de televiziune turc, il pot regasi pe sultan mult mai imbatranit, cu barba alba, carunt si cu riduri pe fata care arata trecerea timpului, scrie opiniatimişoarei.ro.

Suleyman Magnificul apare calare pe un cal alb, intr-o noua campanie cel mai probabil. Dealtfel, episoadele din Turcia arata de acum inainte ultimii 10 ani de domnie ai sultanului.