MENIU

Solistul unei cunoscute trupe rock, CONDAMNAT la 6 ani de închisoare

<p>Tim Lambesis </p>

Tim Lambesis, solistul trupei rock As I Lay Dying, a fost condamnat la şase ani de închisoare la finalul unui proces în care a fost acuzat că a angajat un asasin profesionist pentru a o ucide pe fosta lui soţie.

În februarie, rockerul a pledat vinovat şi a recunoscut că a angajat un asasin profesionist - în realitate un poliţist care lucra sub acoperire - pentru a o ucide pe Meggan Lambesis, scrie ziarulring.ro. 
 
Vineri, el şi-a aflat pedeapsa pronunţată de Tribunalul Superior din San Diego, într-o audiere la care au asistat cei trei colegi din trupa sa. Meggan Lambesis, care a iniţiat şi un proces civil împotriva fostului ei soţ, de la care solicită daune în valoare de 2 milioane de dolari, a depus mărturie în timpul acelei audieri şi a spus că felul în care se comporta soţul ei s-a schimbat considerabil în lunile care au precedat arestarea acestuia, operată de poliţia americană în mai 2013.
 
Tim Lambesis, care şi-a recunoscut vinovăţia la acuzaţia de tentativă de crimă, s-a aflat, de atunci, în regim de arest la domiciliu. El a recunoscut că i-a oferit acelui poliţist sub acoperire suma de 1.000 de dolari pentru a o ucide pe Meggan. Totodată, rockerul i-a dat poliţistului adresa fostei sale soţii şi i-a comunicat codul de acces de la uşa principală a reşedinţei acesteia.
Mai multe articole despre:
închisoare tim lambesis as i lay dying