MENIU

Selly, surprins alături de "regele scoicilor", la Saint-Tropez. Noua generație de milionari, aroganțe făcute public

Selly, surprins alături de

Selly revine în atenția publicului cu o altă apariție scandaloasă. Pescobar, un milionar controversat, supranumit și „regele scoicilor” a postat pe rețelele de socializare, imagini, alături de tânărul influencer. După tunul de milioane de la Costinești din festivalul scandalos cu drogați pe scenă, nu puteau să se vadă în Herăstrău, așa că s-au dus direct pe Coasta de Azur. Ca aroganța să fie la cote maxime, s-au pozat direct la Saint-Tropez. 

După ce a încasat milioanele de euro în conturi cu festivalul de la Costinești, Selly și-a luat iubita și a zburat spre Coasta de Azur. Una dintre cele mai râvnite destinații din lume a fost răsplata cu care a vrut să se răsfețe „dictatorul”, așa cum îi spun fanii lui Selly. Și-a cerut scuze public pentru incidentele în care Wiz Khalifa a fumat droguri pe scenă și apariția șocantă milionarului acuzat de viol și abuzuri asupra femeilor, Andrew Tate.

Avertismentul unui medic legist după festivalul „Beach Please”: „Reprezintă deschiderea către o viață de consumator”

În scandalurile momentului de la festivalul controverselor a intervenit și Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar care a și venit la concert.



Selly și iubita lui, Smaranda, s-au întâlnit cu Pescobar la un local de fițe din Saint-Tropez. Cei doi au făcut poze și s-au filmat, apoi s-au postat reciproc pe rețelele de socializare.

@tavernaracilorbypescobar #selly #beachplease top mondial #pescobar #sttropez ♬ original sound - tavernaracilortimisoara
Mai multe articole despre:
selly pescobar regele scoicilor saint tropez