MENIU

Oana Cuzino, în DOLIU! Tragedie fără margini în Săptămâna Luminată: a murit la spital, în urma unui accident casnic

Sursa foto: Facebook Oana Cuzino

Tragedie fără margini în Săptămâna Luminată. Oana Cuzine este în doliu, după ce fostul soț a murit la spital, în urma unui accident casnic.

Fostul soț multimilionar al Oanei Cuzino, Yoav Stern, a murit miercuri, 27 aprilie, la vârsta de 70 de ani.

Yoav Stern a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București.

Din primele informații se pare că, fostul soț al vedetei a suferit în urma unui accident casnic pe data de 18 aprilie.

Acesta ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară, în timp ce mergea cu spatele în curtea casei sale. Medicii au reușit să îl țină în viață timp de 10 zile, însă din nefericire a decedat.

„La data de 18 aprilie, în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii din Snagov efectuează verifică, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun.”, a declarat Poliția.