MENIU

O nouă bombă în showbiz! Şi-au spus adio, dar s-au împăcat cu un sărut

Mirabela Dauer și Raoul s-au împăcat
<p>Ruptură definitivă &icirc;ntre Raoul şi Mirabela Dauer</p>

S-au împăcat, miercuri, în Israel şi au decis să nu-şi mai ascundă iubirea. În aplauzele prietenilor şi colegilor de turneu, el a sărutat-o pe iubită în apele Iordanului, potrivit martorilor oculari care au relatat evenimentul.

Plăcut impresionaţi de gestul curajos al lui Raoul, martorii au dezvăluit că Mirabela Dauer a fost surprinsă de sărut: "Miercuri, Mirabela şi Raoul, însoţiţi de mai mulţi prieteni şi colegi, au fost la apa Iordanului şi el a sărit la ea, a luat-o în braţe şi s-au sărutat. Aşa s-au şi împăcat", scrie Ziarul Ring

Mirabela a preferat să nu comenteze relaţia personală cu Raoul, în timp ce Raoul a continuat să susţină că între ei nu au existat vreodată neînţelegeri, fără a nega vreo clipă... sărutul. "Nu m-am împăcat cu Mirabela în apele Iordanului şi nici în altă parte, pentru că eu nu m-am certat cu ea şi nici ea cu mine... Vă garantez că sunt guri rele. Dacă eram certaţi, aţi fi ştiut de la mine sau de la ea. O ştiţi pe Mirabela să tacă?", ne-a declarat Raoul. 

Apropiaţii celor doi artişti susţin şi că Mirabela Dauer şi Raoul intenţionează să-şi valorifice relaţia, după modelul "Bianca şi Victor Slav", în publicitate pentru muzica lor. Astfel că, pentru a alimenta speculaţiile conform cărora ar exista în continuare tensiuni între ei, s-au întors în ţară cu avioane separate. Dacă Raoul a aterizat în ţară miercuri noapte, Mirabela a revenit la Bucureşti ieri-noapte, împreună cu majoritatea colegilor din turneu. 

Mai multe articole despre:
sărut Mirabela Dauer impacat raoul