MENIU

Nunta anului în showbiz-ul românesc! Primele imagini cu Anda Adam mireasă: ce rochie a ales artista pentru cel mai important eveniment din viața ei

Nunta anului în showbiz-ul românesc! Primele imagini cu Anda Adam mireasă/ Sursă text: Click!

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au pășit sâmbătă în fața altarului, pregătiți fiind să fie binecuvântați în fața lui Dumnezeu. Artista a strălucit la propriu în rochia de mireasă care a eclipsat toate privirile. 

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au luat de mână și împreună au pășit sâmbătă către o nouă etapă a vieții lor. Alături de invitați aleși pe sprânceană și de familie, cei doi au primit binecuvântarea preotului, în cadrul unei ceremonii religioase desfășurate la Mănăstirea Cașin din Capitală, relatează Click!

Anda Adam a avut o apariție spectaculoasă și extravagantă, așa cum a fost și ea dintotdeauna. Vedeta a sosit la biserică și a coborât dintr-o mașină Jeep, în timp ce soțul ei a venit cu un Limo Bus Party. Au pășit împreună, vizibil emoționați, în fața altarului, unde îi așteptau nașii, familia și invitații. 

Sursă foto: Click!

Rochia aleasă de Anda Adam este una extrem de frumoasă și luxuriantă, dar suficient de voluminoasă și grea, cât să-i dea vedetei mari bătăi de cap, fiind nevoită să fie atentă la fiecare mișcare, iar mirele a optat pentru un costum în nuanțele alb-negru. 

Anda și Joseph Adam, nuntă atipică 

Putem spune că nunta cântăreței reprezintă unul dintre cele mai extravagante și unice evenimente din showbiz de până acum. Anda și soțul ei au dorit să rupă clasicul și au decis că nunta lor nu se va desfășura într-un restaurant sau vreo sală de evenimente, ci la un prestigios club din Capitală. Acolo îi vor primi cu brațele la distracție pe cei aproximativ 300 de invitați. 

„Vom avea între 250-300 de invitați. Deja suntem copleșiți de emoții și așteptăm ziua cea mare cu nerăbdare. Mai e foarte puțin! Mireasa nu cântă la nuntă, pentru că aduce ghinion, însă avem deja un program artistic foarte frumos și bine stabilit! Vor cânta Tzanca Uraganu, Mr. Juve, Oana Radu, Cocoș de la Călărași, Florin Salam și am pregătit și vreo 30 de numere de show cu acrobații. Va fi spectaculos!", povestește mireasa foarte entuziasmată și încântată de tot programul artistic pe care l-a pregătit pentru nunta sa.

De asemenea, nume mari vor cânta și vor încânta nunta celor doi.

„Nunta noastră va fi total atipică, o să fie într-un club! Am ales această locație tocmai pentru că ne dorim o super petrecere, gen Lio Ibiza! Niciun ballroom sau  restaurant nu se preta la o astfel de petrecere pe care ne-am dorit-o pentru nunta noastră. Vom avea invitați să cânte mai mulți artiști. Începutul serii va fi cu Tzanca, Oana Radu ne va fi și ea alături, o să ne și cânte, avem foarte multe elemente de  acrobații, costume cu oglinzi, fete suspendate în globuri, acrobați pe papainoage cu costume luminoase, mergem pe un cu totul alt concept. Avem un moment de tobe, tarabane, cu Giovanni, spre dimineață vine Florin Salam și am mai pregătit și multe alte surprize”, ne-a povestit Anda Adam, săptămâna trecută, pentru Click!  

Mai multe articole despre:
anda adam nunta anda adam joseph adam