MENIU

Monica Pop, de nerecunoscut la înmormântarea lui Marin Moraru. Boala de care suferă a transformat-o

Medicul oftalmolog Monica Pop a fost prezentă şi ea la îmormântarea actorului Marin Moraru, chiar dacă suferă de cancer, fapt care a împiedicat-o să participe în ultima vreme la evenimente aşa cum o făcea odată.

În luna aprilie Monica Pop anunţa într-o emisiune TV că boala, un cancer agresiv la colon, a recidivat. “Cel mai greu e psihic. Mai ales când eu ştiu că am făcut tot ce trebuia să fac şi totuşi boală a recidivat… Ajungi să te întrebi: cât bine am făcut eu în viaţă mea, de ce tocmai eu a trebuit să păţesc aşa ceva?! Fără dubiu, hazardul joacă un rol foarte mare în vieţile noastre”, mărturisea ea atunci.

Monica Pop nu a venit singură la îmormântarea celui care a fost Marin Moraru ci însoţită de fiica sa, Letiţia, care a însoţit-o peste tot.

Cunoscutul actor Marin Moraru a decedat duminică după-amiază, în jurul orei 17:30, la Spitalul Elias din Capitală. Artistul în vârstă de 79 de ani se internase de aproximativ 10 zile, el prezentând o formă gravă de boală. El a fost condus pe ultimul drum de prieteni colegi, dar şi oameni de rând miercuri. Maestrul a fost îmormântat la cimitirul Bellu, pe aleea artiştilor, cu onoruri militare.

Sursa foto WowBiz