MENIU

Mihai Bendeac cere despăgubiri de peste 3 milioane de euro. Război total între actor și un post de televiziune

Actorul Mihai Bendeac cere despăgubiri de peste 3 milioane de lei postului de televiziune la care apărea constant. Vedeta ocupa poziția de jurat în cadrul unei emisiuni de tip concurs, poziție la care a renunțat pe motivul că producătorii show-ului i-ar fi afectat imaginea.

Mihai Bendeac se judecă cu postul de televiziune unde avea contract

Reacția fostului jurat vine după ce postul de televiziune l-a dat în judecată și i-a cerut despăgubiri de peste 500 de mii de euro pentru că nu s-a mai prezentat la filmări. Plecarea lui Bendeac a fost foarte controversată în ochii fanilor, iar în mediul online au apărut multe zvonuri.

Se pare că picătura care i-a umplut paharul vedetei a fost numărul de comedie al actorului Mugur Mihăescu, care l-a dezgustat după cum le-a mărturisit judecătorilor. În cadrul acestui număr, Mihăescu ar fi luat în râs persoanele care fac parte din comunitatea LGBT.

Mihai Bendeac nu a apreciat aceste glume, însă producătorii show-ului au montat momentul respectiv cu imagini din emisiunile trecute, unde actorul râdea. Acesta a semnalat incidentul, dar producătorii au păstrat varianta trucată pe rețelele sociale timp de o zi.

Fostul jurat consideră că producătorii emisiunii instigă la ură și promovează marginalizarea unor comunități prin promovarea acelui număr artistic. Procesul se va judeca pentru prima dată în octombrie.