MENIU

Mihaela Bilic și casa de vacanță, de poveste: fără electricitate, apă sau gaze

Mihaela Bilic, cunoscută nutriționistă și autoare, a realizat visul său de a avea o casă de vacanță unică, situată în inima pădurii de pe Valea Prahovei. Această locuință, descrisă de Bilic ca fiind „ruptă din basme”, reflectă pasiunea sa pentru natură și locurile care i-au marcat copilăria.

Cum arată casa de vacanță a Mihaelei Bilic

Situată într-o zonă pitorească, casa este o construcție modestă, dar extrem de atrăgătoare, cu un aspect rustic ce aduce aminte de basmele din vremea bunicii. Deși multe celebrități aleg să își construiască reședințe de vacanță grandioase, Mihaela Bilic a optat pentru o casă mică, dar plină de caracter, care se îmbină perfect cu peisajul natural din jur.

Deși casa oferă un peisaj idilic și o curte imensă, plină de copaci și vegetație, este lipsită de facilități moderne. Nu dispune de apă curentă, electricitate sau gaze, ceea ce o face cu atât mai specială pentru Mihaela Bilic. Nutriționista a explicat cu entuziasm pe rețelele sociale că este complet îndrăgostită de această locuință, în ciuda absenței confortului modern.

                           Casa de vacanță a Mihaelei Bilic / Sursa foto - Facebook

 „Nu am curent electric, nici apă sau gaze, însă sunt cel mai fericit om de pe planetă cu căsuța mea de lemn la marginea pădurii. Ușa și geamurile sunt de la casa bătrânească a lu\" mamaie, deci sigur nu o să fie încuiată”, a scris Bilic pe Facebook.

În ultimele luni, Mihaela Bilic a trăit o experiență inedită, adaptându-se la viața fără confortul oferit de tehnologia modernă. Într-o vară caniculară, lipsa unui frigider s-a dovedit a fi o provocare majoră. „Am descoperit că sunt dependentă de curentul electric, fără el nu există nici lumină, nici căldură. Frigiderul este un lux, mai ales când totul se strică instantaneu fără el. A avea cuburi de gheață într-un congelator este un adevărat răsfăț”, a adăugat ea.

Această casă de vacanță este mai mult decât o simplă reședință pentru Mihaela Bilic; este o întoarcere la rădăcini și o oportunitate de a trăi într-un mod simplu, în armonie cu natura.