MENIU

Marioara Murărescu, confesiuni șocante de pe patul de spital

Marioara Murărescu, confesiuni șocante de pe patul de spital

A petrecut Sărbătorile de Iarnă tot în spital, dar nu a mai avut putere să răspundă zecilor de apeluri şi de mesaje de bine pe care le-a primit. Potrivit unor apropiaţi, Marioara Murărescu e conştientă că i-a recidivat cancerul şi că doar o minune o mai poate salva. Mărturia i-a distrus pe prietenii care se roagă zi şi noapte pentru sănătatea ei.

Internată de peste şase luni, Marioara Murărescu (66 de ani) se luptă cu necruţătoarea maladie, dar şi cu depresia. Cu toate că încearcă să păstreze aparenţele unui optimism molipsitor, prezentatoarea emisiunii "Tezaur folcloric", de la televiziunea publică, traversează în realitate cea mai dificilă perioadă din viaţa ei. Mutată dintr-o rezervă în alta, vedeta se află acum în grija medicilor de la Spitalul Militar "Dr. Agrippa Ionescu", din Baloteşti – Ilfov, mai cunoscut ca "Spitalul SRI", scrie Ziarul Ring

Episoadele de chimioterapie la care a fost supusă în ultimii ani au traumatizat-o pe Marioara Murărescu, susţin artiştii apropiaţi realizatoarei TV. "Am vorbit recent cu dânsa şi mi-a frânt inima... Mi-a spus: «În limbă mai au să mă înţepe, că în rest m-au înţepat peste tot». Mi-am dat seama că nu mai suporta tratamentul din spital. Acum, mi-a spus că urmează o terapie mai blândă şi că aşteaptă să vadă dacă dă rezultate", a mărturisit un interpret de folclor, vechi colaborator al "Tezaurului folcloric".

Mai multe articole despre:
spital Pat confesiuni socante Marioara Murărescu