MENIU

Marioara Murărescu a încheiat ULTIMA AFACERE pe patul de spital

Marioara Murărescu a încheiat ULTIMA AFACERE pe patul de spital

După 32 de ani în slujba folclorului, Marioara Murărescu a lucrat şi în ultimele zile de viaţă pentru a-şi onora cel din urmă contract şi a-şi încasa banii. Cu ultimele forţe, realizatoarea TV a finalizat colecţia "Mari interpreţi de folclor" pentru promovarea căreia şi-a înregistrat vocea de pe patul de moarte.

Lucrul pentru proiect a început în aprilie 2012, primul volum al colecţiei a apărut în mai 2013, iar o lună mai târziu debuta calvarul pentru Marioara Murărescu. La începutul lunii iunie a fost internată la Cluj şi operată la coloană, apoi transferată la Bucureşti, unde medicii au făcut totul pentru a o vindeca, însă, din cauza unei complicaţii respiratorii, pe 30 ianuarie a încetat din viaţă la 66 de ani.

Lucidă până în ultima clipă şi mereu cu gândul la unicul ei fiu, Petre, Marioara Murărescu a continuat să câştige bani chiar dacă nu mai putea părăsi patul de spital. Surse apropiate proiectului au dezvăluit, pentru ziarulring.ro, că realizatoarea TV a semnat ultimul contract când era internată. "I s-a propus personal acest proiect, fără nicio legătură cu TVR, şi l-a acceptat cu plăcere. Documentele le-a semnat în spital şi tot de acolo a imprimat vocea pentru spotul publicitar", au dezvăluit sursele.