MENIU

Kate Moss s-a accidentat la schi în Alpii elveţieni

<p>Kate Moss</p> <p>&nbsp;</p>

Kate Moss se recuperează după un accident la schi, în Alpii elveţieni, în urma căruia a suferit o ruptură de ligamente la genunchi, după ce a căzut de pe un versant, pe 18 februarie, potrivit contactmusic.com.

Kate Moss a fost nevoită să anuleze o apariţie programată pe 22 februarie, în Canada, la evenimentul de deschidere a reprezentanţei lanţului de magazine Saks Fifth Avenue, în Toronto. Medicii i-au interzis să călătorească având în vedere starea de sănătate în care se află aceasta, scrie Mediafax.ro.

Kate Moss ar fi trebuit să fie gazda evenimentului, în calitate de imagine a companiei de cosmetice de întreţinere a pielii Decorte. Un reprezentant al organizatorilor manifestării a declarat că "tot evenimentul urma să graviteze în jurul lui Kate Moss", precizând însă că "toată lumea este fericită că aceasta se simte bine".

Pe de altă parte, Kate Moss a fost văzută sâmbătă, în Londra, şchiopătând şi purtând cârje şi un bandaj de imobilizare pentru piciorul drept, potrivit contactmusic.com.

Mai multe articole despre:
accident Kate Moss model ski