MENIU

Justin Timberlake a fost prins băut la volan. Ce au decis polițiștii

Celebrul artist american Justin Timberlake a fost condamnat să presteze muncă în folosul comunității, după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului. 

Decizia a fost pronunțată vineri de un judecător din apropierea New York-ului, unde cântărețul a pledat vinovat, conform relatărilor din presa americană, preluate de AFP și Agerpres.

Incidentul s-a petrecut în luna iunie, când Timberlake a fost oprit de poliție în timp ce conducea un BMW printr-o zonă exclusivistă din estul New York-ului. Polițiștii au raportat că starul prezenta semne evidente de intoxicație, având ochii roșii și miros de alcool în respirație, iar vehiculul său nu se menținea pe o traiectorie corectă.

Justin Timberlake a spus că este nevinovat

Inițial, Timberlake a pledat nevinovat, fapt care ar fi dus la un proces îndelungat. Ulterior, el a decis să accepte acuzațiile de conducere sub influența alcoolului și a pledat vinovat în fața tribunalului din Sag Harbor. Potrivit postului ABC, judecătorul l-a condamnat pe artist la o amendă și la 25 de ore de muncă în folosul comunității. De asemenea, Timberlake a fost obligat să facă o declarație publică referitoare la siguranța rutieră.

Fost membru al faimoasei trupe NSYNC, Timberlake și-a construit o carieră solo impresionantă, devenind un adevărat "Prinț al muzicii pop." De-a lungul carierei sale, el a primit numeroase distincții, printre care zece premii Grammy și patru trofee Emmy, consolidându-și statutul de vedetă internațională.