MENIU

Jude Law, la procesul intentat împotriva unui tabloid

<p>Jude Law </p>

O rudă apropiată a lui Jude Law a vândut presei de scandal informaţii intime despre acesta! Acest lucru a fost făcut public atunci când actorul a apărut în cadrul procesului intentat la Londra conducerii tabloidului news of the World.

Jude Law a depus mărturie în faţa magistraţilor privind faptul că a fost urmărit ani întregi de reporterii de scandal. Numele starului apare pe o listă de personalităşi ale căror telefoane au fost interceptate de către echipa News of the World.

În plus, Jude Law era spionat chiar de către un membru al propriei familii, care a câştigat bani în schimbul detaliilor oferite presei.

Jude Law a declarat că mass-media a devenit interesată de el încă din anul 2001, atunci când a fost nominalizat la Oscar pentru rolul principal din filmul "Talentatul domn Ripley."

Alte vedete care au fost ţinta spionajului mediatic sunt actorul Hugh Grant şi fostbalistul David Beckham. În urma scandalului declanşat de interceptări, redacţia News of the World şi-a închis uşile în 2011, iar membrii aflaţi la conducerea tabloidului au ajuns în faţa judecătorilor, sub acuzaţii precum încălcarea intimităţii, interceptarea comunicaţiilor electronice şi darea de mită.

Mai multe articole despre:
proces Jude Law tribunal actor