MENIU

Jean de la Craiova și Adrian Minune au cântat la o petrecere, iar drept răsplată au primit un porc. Cum au reacționat maneliștii

Jean de la Craiova și Adrian Copilul Minune, celebri în lumea muzicii de petrecere din România, au avut parte de un dar inedit la o nuntă, care a devenit viral pe internet. Maneliștii au primit un porc în loc de bani, din partea unei familii care nu avea suficiente resurse financiare.

Maneliștii care au primit un porc în loc de bani

Jean de la Craiova a povestit întâmplarea într-un interviu, detaliind cum el și Adrian Minune au ajuns să primească un porc ca plată pentru prestația lor muzicală. Potrivit declarațiilor lui Jean, situația a fost cât se poate de amuzantă și neașteptată.

Povestea se desfășoară astfel: După ce au cântat toată noaptea la nunta respectivă, gazdele, confruntate cu lipsa de bani, au venit cu o ofertă inedită. „Cel mai ciudat dar? Porcul, cu Adrian. Dar știi ce mă enerva cel mai tare? Că el spune că eu m-am băgat după el. Terminăm cântarea și iese socrul cu ginerele. Mai trebuia să ne dea vreo 2.000 de lei. Și întrebam: ‘Ce facem, bre, că am cântat toată noaptea?’ Din vorbă în vorbă, auzim un ‘guiț, guiț, guiț.’ Îi fac semn lui Piticu: ‘Uite porcul, lasă că ne omoară ăștia.’ Zic: ‘Uite cum facem, dă-ne porcul, bre.’ Bine, fraților, ne dau porcul”, a povestit Jean de la Craiova.

Jean a continuat, explicând că Adrian Minune a fost cel care a avut curajul să intre în cușca porcului, care era plină de murdărie. „Era plin de rahat pe genunchi. Cică m-am băgat eu după el. Nu e adevărat, el s-a băgat că eu nu aveam loc. Luam porcul de picioare și îl băgam în portbagaj, la el, într-o Dacie roșie. Plângeau copiii ăia de afară: ‘Porcul, porcul.’ Am plecat cu mașina. Eu stăteam la bloc, el la curte. Zic: ‘Bă, Adriane, ia tu porcul și dă-mi mie ceva.’ El avea bani la el tot timpul, că avea cecuri de 5.000. Ia porcul, îmi dă mie 1.000 de lei. Eu m-am bucurat.”

Surpriză neașteptată pentru Jean de la Craiova și Adrian Minune

Surpriza nu s-a oprit aici: După două săptămâni, Jean a aflat că purceaua pe care au primit-o era gravidă și a născut 12 purcei. „Era gravidă. A făcut 12 purcei! Eu am făcut socoteala și l-am înjurat. Nu mai puteam, fierbeam. Cum să nască? Eu prost, că nu m-am uitat să văd dacă purceaua avea țâțele pline. În total, erau 12.000 de lei acolo. M-am ofticat de nu mai pot, ce să-i fac eu acum”, a încheiat Jean de la Craiova, râzând de peripețiile trăite.