MENIU

Iulia şi Mihai Albu se duelează pe Facebook

Iulia Albu

Iulia si Mihai Albu s-au despartit definitiv, desi initial luasera decizia de a mai acorda o sansa relatiei lor. Vedetele divortasera in urma cu un an, dar acum se pare ca nu vor sa mai auda unul de celalalt. Recent, au aparut zvonuri in presa, conforma carora Iulia Albu ar avea o relatie cu omul de afaceri Constantin Hagivreta. Acest fapt a declansat, se pare, un conflict de proportii intre ea si Mihai Albu.

Acum cei doi se "dueleaza" pe Facebook. Mihai spune ca a aflat din presa de ruptura dintre ei, Iulia declara insa ca fostul ei partener de viata a fost cel care a cerut divortul si ca stia dinainte ca relatia lor nu mai functioneaza.

"Imi respect familia. Pe Mihai l-am iubit enorm. M-a durut decizia lui insa am acceptat-o si dupa o lunga perioada am hotarat sa merg mai departe. Am dreptul la viata. Si traiesc", a scris Iulia Albu pe reteaua de socializare.

Prietenii sai virtuali nu au intarziat sa isi exprime parerea si au scris nenumarate comentarii pe pagina de Facebook a Iuliei Albu. "Iti respect decizia!", "Tine capul sus Iulia si totul va fi bine! Atitudinea ne arata caracterul adevarat!", "Pacat ca l-ai pus intr-o lumina mai putin placuta pe fostul tau sot", au fost cateva reactii.

Mai mult, fashion editorul a declarat la un post de televiziune despre fostul sot ca: "Nu stie sa piarda! Si mie imi pare rau. Nu mi-a parut bine sa o rup pe Mikaela de familie. A fost ideea lui. Nu sunt proasta sa il las sa spuna orice despre mine. Le-a spus prietenilor nostri cum nu este fericit cu mine. I-am facut pe plac si i-am dat divortul".

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.