MENIU

Ioana Ignat, părăsită de iubitul milionar. Motivul despărțirii

Consemnăm o despărțire bombă în lumea mondenă. Ioana Ignat și tânărul milionar Sebastian Dobrincu au decis să o ia pe drumuri separate. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani, iar vestea despărțirii i-a șocat pe apropiați, mai ales că, recent, afaceristul a dezvăluit că suferă de o boală grea. 

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au despărțit

Sebastian Dobrincu este considerat cel mai tânăr milionar din România. La numai 25 de ani, acesta are mai multe afaceri care îi aduc profituri uriașe. 

Se pare însă că succesul pe care îl are în afaceri i-a adus ghinion în dragoste. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de Ioana Ignat.

Cel mai tânăr milionar din România, anunțul despărțirii

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Este o decizie cât se poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună.”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Vestea i-a uimit pe fanii celor doi, și asta pentru că aceștia au vorbit de nenumărate ori despre căsătorie, iar nimic nu ar fi dat de bănuit că vor pune punct relației.

Recent, Sebastian Dobrincu a dezvăluit că suferă de o boală autoimună și oricând i se poate declanșa cancerul.

„Anul trecut în noiembrie, decembrie, mi-am luat un feliator de legume și am băgat mâna în el. M-am dus cu SMURDUL la Floreasca să mă coase și mi-a declanșat o boală autoimună.”, a zis tânărul afacerist.