MENIU

Întâlnire ŞOC între Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. CE AU STABILIT

<p><strong>NUNTĂ BIANCA şi VICTOR SLAV.</strong>&nbsp; Foto: captură TV</p>

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au căzut de comun acord asupra încheierii mariajului în acest moment al existenţei lor ca şi cuplu, dar au pus la punct toate detaliile în vederea desfacerii lui. Din surse sigure, viitorii foşti soţi au avut deja discuţiile preliminare cu avocaţii, au adunat toate actele necesare şi şi-au făcut programare la notar.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au ales pentru finalul căsătoriei lor o zi de marţi, în care unul dintre cele trei ceasuri rele va fi chiar divorţul, scrie spynews.ro.

Relaţia dintre cei  s-a poticnit de multe ori înainte de a se rupe definitiv... Deşi erau căsătoriţi la Starea Civilă, cei doi au fost la un pas să anuleze cununia religioasă cu doar o săptămână înainte, din cauza reproşurilor şi crizelor de gelozie legate de fostele lor iubiri.

Şi-au promis că vor trece peste toate şi au mers la altar. Câteva zile mai târziu, Bianca a descoperit în telefonul proaspătului ei soţ mesaje de la Anda Adam, fosta lui iubită. Nu a trecut mult şi în casa lor s-a reinstalat scandalul şi s-a strigat din nou „divorţ”. Escapada Biancăi la Paris, unde a existat şi o cerere în căsătorie din partea lui Adrian Cristea, unul dintre principalele motive de scandal dintre ea şi Victor, a fost picătura care a umplut paharul.

Dacă în decursul relaţiei au cerut pe rând divorţul, întâi Bianca, apoi Victor, refuza invariabil de celălalt, de data aceasta, s-au pus de acord. S-a înâmplat în noaptea de miercuri spre joi, la ora trei, în maşina roşcatei, atunci când cei doi au avut prima întâlnire de la declanşarea scandalului.