MENIU

Fiul Mihaelei Rădulescu preferă să nu vorbească românește. Ce mărturisiri a făcut vedeta

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute personalități din România, a dezvăluit recent că fiul său, Ayan, în vârstă de 20 de ani, a renunțat la limba română în favoarea limbilor franceză și engleză. Într-un interviu recent, diva de la Monaco a explicat că Ayan, care trăiește la Monaco și a studiat în străinătate, preferă acum să comunice doar în limbile pe care le-a învățat în timpul școlii și vieții de zi cu zi în afaceri.

Cât de mult s-a schimbat Ayan

Mihaela Rădulescu, cunoscută pentru povestea sa de dragoste cu Felix Baumgartner și pentru viața sa bine stabilită în Monaco, a declarat că Ayan, fiul său din căsnicia anterioară cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, a devenit din ce în ce mai puțin vorbitor de română. 

„Eu vorbesc românește cu el, ca toată familia mea, dar pentru că trăiește de 7 ani în altă țară, unde se vorbește doar franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. Nu seamănă cu mine, este un pic mai mucalit așa și chiar mai timid aș spune. Din partea tatălui său este așa. Nu mi se pare un defect, mi se pare foarte frumos să ai timiditate. Nu e vorbăreț deloc”, a povestit vedeta.

Viața personală a Mihaelei Rădulescu

În ceea ce privește viața personală, Mihaela Rădulescu a discutat despre relația sa cu Felix Baumgartner, care durează de peste un deceniu. Deși la început au fost foarte activi pe rețelele sociale, în ultimii ani au ales să trăiască mai discret, concentrându-se pe timpul petrecut împreună, în afara atenției publice.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta.

Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime’, a spus Mihaela Rădulescu.

Viața Mihaelei Rădulescu și a lui Felix Baumgartner continuă să fie una fascinantă, plină de călătorii și experiențe internaționale, în timp ce familia se adaptează noilor realități ale vieții în străinătate.