MENIU

Doinița Oancea s-a îndrăgostit din nou? Cine este bărbatul care i-a intrat la suflet

“Tribute to Romania”, este o explozie de pasiuni adunate într-un concept unic, un fusion de linii arhitecturale și fashion design. Astfel putem descrie cea mai nouă idee de tricouri semnată de Doinița Oancea, in colaborare cu artistul plastic Adrian Calin, din dragoste pentru arhitectura clădirilor de altă dată. Cu ocazia pregătiri acestui eveniment, Doinita a vorbit pentru iClara.ro și despre relația de dragoste cu Adrian Călin.

Sambata, 12 decembrie 2015, in Bdul Pache Protopopescu 86 , la Olga Atelier de Frumos, începând cu ora 12:00 actrița Doinița Oancea organizează, intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, lansarea colectiei sale inedita de tricouri semnata de ea in colaborare cu un artist plastic.

Cu ocazia acestei lansări și profitând de faptul că ne aflăm în cea mai frumoasă perioadă a anului, Doinița a ales să organizeze și un pop-up store "Doinița & Friends. Mai multe vedete din showbiz precum Dana Rogoz sau Ana Baniciu, își vor prezenta colectiile de haine sau accesorii.

"Pasiunea pentru frumos se manifesta in diverse forme si cu siguranta se regaseste in creatiile prietenilor mei talentati care vor expune in cadrul primului Pop Up Store pe care il organizez, Atelier de Frumos. Va asteptam la Shopping. Si pentru ca ne pasa, va facem cunoscut faptul ca 10% din banii incasati vor merge catre Christian Hope, o fundatie tanara dar puternica care se ocupa in exclusivitate de proiecte dedicate copiilor defavorizati", a arătat Doinița Oancea.

Doinița a fost mereu mândră de rădăcinile ei și este hotărâtă să ducă proiectul peste mări și țări, ca fiecare om să-și poarte cu mândrie povestea. Artiștii promit o continuare a proiectului, care se va extinde și va include mai multe clădiri din București, dar și din țară. 

Întrebată despre relația de dragoste, pe care s-a speculat în presă că o are cu Adrian Călin, Doinița a lăsat de înțeles că este la început. Nu a confirmat că a început o relație de dragoste cu acesta, dar nici nu a infirmat posibilitatea de a se îndrăgosti, având în vedere că amândoi sunt singuri. “Nu știu ce o să fie mai departe. Vorba Andrei, niciodată să nu spui niciodată. Adi este un băiat singur, este și frumușel, este și talentat, eu sunt o fată singură. Cine știe…”, a declarat Doinița Oancea pentru iClara.ro

Ședița foto de campanie, gândită de art directorul Marian Capet a fost una inedită, temperatura scazută fiind cea care i-a pus în dificultate pe cei 2 artiști. Cu toate acestea, Doinița Oancea și Adrian Calin au pus profesionalismul pe primul loc și în miez de noapte, cu ajutorul fotografului Robert Tarpescu, când Bucureștiul dormea, cei doi i-au adus un omagiu prin artă și pasiune.

                    

 

Puteți urmări activitatea Pop up store Doinita and Friends aici: https://m.facebook.com/Popupstoredoinitaoancea/.

 

Mai multe articole despre:
Doiniţa Oancea