MENIU

Decizie de ultimă oră luată de Brad Pitt în divorţul de Angelina Jolie

Actorul american Brad Pitt a cerut în mod oficial custodie comună pentru cei şase copii pe care îi are cu Angelina Jolie.

Cererea a fost inclusă în actele depuse iniţial de Angelina Jolie care pare că nu vrea să împartă custodia cu soţul ei.  Actorul a fost chiar investigat în urma unui incident, fiind acuzat că și-a abuzat verbal și fizic copiii.

Vestea că actorii care au format un cuplu timp de peste zece ani se despart a produs o undă de şoc în sânul fanilor înrăiţi ai cuplului, iar un număr de celebrităţi au transmis diverse mesaje. Clooney a declarat că îi pare rău şi că veste este "regretabilă pentru o familie", în timp ce tatăl lui Jolie a declarat că "ceva extrem de serios" s-a petrecut pentru fiica sa încât să decidă intentarea divorţului.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Brad Pitt a fost căsătorit anterior cu actriţa Jennifer Aniston (2000 - 2005), iar Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 - 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 - 2003).