MENIU

De ce Kate Winslet și Leonardo DiCaprio nu au avut niciodată o relaţie de iubire

Păreau cuplul perfect pe marele ecran atunci când au jucat împreună în Titanic. James Cameron a fost inspirat când i-a ales pe Kate Winslet și Leonardo DiCaprio pentru a juca în capodopera cinematografică cu 11 premii Oscar.

Chimia dintre cei doi a fost senzațională, așa că părea, oarecum normal ca relația lor de pe marele ecran să fie transpusă și în realitate. Atât de convingători au fost în rolurile Jack și Rose, încât presa a speculat o posibilă relație între cei doi.

Filmul Revolutionary Road în care cei doi au jucat în 2008 a alimentat dorința fanilor de a-i vedea împreună pe Kate Winslet și Leonardo DiCaprio.

Kate Winslet a explicat într-un interviu de ce ea și Leonardo DiCaprio nu au fost niciodată împreună. “Cred că prietenia dintre noi funcționează pentru că între noi n-a fost niciodată nimic romantic.”

Actrița britanică a mai declarat că: “Cred că oamenilor li se pare dezamăgitor să audă asta, pentru că în telenovela Kate și Leonardo, ne-am îndrăgostit la prima vedere și ne-am sărutat de milioane de ori. Acest lucru nu s-a întâmplat. El m-a văzut întotdeauna ca unul dintre băieți. Nu am fost niciodată femeia aceea feminină. Noi am avut nevoie unul de altul, ne-am sprijinit unul pe celălalt, pentru că eram foarte tineri și lucram foarte mult.”, potrivit unica.ro.

Mai multe articole despre:
Leonardo DiCaprio Kate Winslet relaţie