MENIU

De ce îngrașă sucurile atât de tare. Un artist a slăbit aproape 25 de kilograme după ce a renunțat la băuturile carbogazoase

De ce îngrașă sucurile atât de tare. Un artist a slăbit aproape 25 de kilograme după ce a renunțat la băuturile carbogazoase

De ce îngrașă sucurile atât de tare vei afla în doar 3 minute. Post Malone a slăbit aproape 25 de kilograme după ce a renunțat la băuturile carbogazoase. Dezvăluirea a fost făcută chiar de rapper.

Totodată, vei descoperi în rândurile de mai jos de ce sucurile făcute în casă sunt la fel de nesănătoase ca cele din comerț. Explicațiile au fost oferite de nutriționiști de peste hotare.

Rapperul Post Malone a slăbit aproape 25 kilograme după ce a renunțat complet la sucurile carbogazoase

Post Malone a dezvăluit într-un podcat cum a reușit „să topească” din greutatea pe care o avea. Excluderea din dieta lui a băuturilor carbogazoase a dus la transformarea fizică majoră. Înainte să renunțe la sucurile din comerț, rapperul american avea aproape 109 kilograme, conform publicației India Today.

„Băuturile dulci carbogazoase sunt atât de rele. Atât de gustoase, dar atât de rele”, a spus rapperul în podcastul „The Joe Rogan Experience”.

Legume care fac diferența în salata de cartofi. Aceste secrete culinare o duc la nivelul următor

După un timp considerabil în care nu a mai consumat sucuri din comerț, Post Malone a slăbit aproape 25 kilograme. El a publicat pe Instagram pozele de mai sus, semn că se simte excelent în propriul corp. În cadrul interviului oferit, cântărețul a mai subliniat că băuturile carbogazoane nu l-au făcut doar să ia în greutate. Acestea i-au provocat și anumite probleme medicale.

Totodată, Post Malone a mai măturisit că, rareori, se mai răsfață cu un suc cu acid.

„După un spectacol grozav, de care sunt foarte mulțumit, știi ce, mă simt puțin obraznic. (…) îmi cumpăr un suc cu gheață”, a mai declarat Post Malone în podcastul „The Joe Rogan Experience”.

Citește continuarea aici

Rețeta zaalouk. Cum să prepari zacuscă marocană. Cât de diferită este de cea românească

Mai multe articole despre:
bauturi sucuri