MENIU

Ce au făcut Barack şi Michelle Obama când Usher a vizitat Casa Albă. Totul a devenit viral

Cântăreţul american Usher a avut parte de o surpriză din partea soţilor Obama. Ştiind că recent muzicianul a împlinit 37 de ani, preşedintele american şi soţia lui au profitat de vizita făcută de aceasta la Casa Albă pentru a-i transmite gândurile lor bine.

Barack şi Michelle Obama i-au cântat "La mulţi ani!" lui Usher, apoi i-au oferit o brioşă în care era pusă o lumânare, scrie The Telegraph.

Întreg momentul a fost filmat, iar clipul a fost publicat pe contul de Facebook al artistului, unde a adunat nu mai puţin de 10 milioane de vizualizări.

"Deci asta chiar s-a întâmplat noaptea trecută... Preşedintele şi Prima Doamnă mi-au cântat 'La mulţi ani' la Casa Albă şi am avut şansa să fac spectacol pentru ei. Sunt foarte recunoscător pentru acest moment şi pentru toate urările pe care le-am primit de la toată lumea. Mulţumesc!", a fost mesajul care a însoţit postarea.

Usher a susţinut un recital la Casa Albă, în cadrul unui eveniment de comemorare a 50 de ani de existenţp a National Endowment for the Humanities. 

Cântăreţul a împlinit 37 de ani pe 14 octombrie.