MENIU

Boala de care suferea Valeria Seciu. Actrița a murit marți, la 83 de ani

A murit Valeria Seciu. Regretata actriță s-a stins din viață la 83 de ani, în urma unei boli nemiloase. În ultima perioadă, Valeria Seciu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Anunțul trist a fost făcut de UNITER.

Doliu în cinematografia românească. Îndrăgita actriță Valeria Seciu s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Decesul actriței a fost anunțat de Uniunea Teatrală din România, pe pagina de Facebook: "Am aflat cu tristețe că în dimineața zilei de 6 septembrie ne-a părăsit extraordinara actriță de teatru, film, radio și televiziune, Valeria Seciu. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească."

În ultima perioadă, Valeria Seciu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Potrivit cunoscuților, actrița suferea de cancer. 

Valeria Seciu a jucat zeci de roluri în filme precum: "Înainte de tăcere", "Ion: Blestemul pămîntului, blestemul iubirii", "Vânătoare de vulpi", "Adela" sau "Sunt o babă comunistă". 

A fost căsătorită cu actorul Octavian Cotescu, iar după moartea acestuia, s-a dedicat scenei și a continuat să joace în numeroase spectacole.