MENIU

Artista înșelată. Imagini tandre cu un artist celebru

Shakira a fost surprinsă în compania unui artist celebru la un restaurant de lux din Miami. Asta, după ce artista columbiană a declarat că încă nu este pregătită să își refacă viața după divorțul tumultuos de fotbalistul Gerard Pique. Imaginile fac acum înconjurul internetului, iar fanii cântăreței au reacționat. 

Shakira surprinsă în compania unui bărbat misterios

Shakira a fost filmată în ipostaze tandre cu Alejandro Sanz. Cei doi au luat cina la un local select din Miami, iar muzicianul spaniol nu o scapă din ochi. Pe imagini se vede cum își zâmbesc, iar la un moment dat Shakira pare emoționată.

Întâlnirea cu Alejandro Sanz are loc la câteva zile după ce Shakira a declarat că nu o interesează să iasă la întâlnire cu alt bărbat. Artista columbiană a divorțat în urmă cu doi ani de fotbalistul Gerard Pique, după ce sportivul a înșelat-o pe aceasta cu secretara lui.

Deocamdată nu se știe dacă Shakira și Alejandro Sanz au o relația amoroasă sau pregătesc un nou proiect muzical. Fanii artistei au lăsat sute de comentarii și spun că și-ar dori ca cei doi să formeze un cuplu. Nu este pentru prima dată când Shakira a fost surprinsă în compania unui bărbat. Cântăreața columbiană s-a întâlnit în urma cu un an cu actorul american Tom Cruise. La scurt timp, artista a fost văzută și în compania lui Lewis Hamilton, un pilot renumit de Formula 1.