MENIU

Andreea Marin, așa cum nu ați mai văzut-o. Cere ajutorul prietenilor: „Scriu cu lacrimi în ochi”

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite vedete din România, a apelat recent la comunitatea sa de pe internet pentru a ajuta o mamă îndurerată. Vedeta a făcut public un mesaj disperat pe pagina sa de Instagram, în care solicită ajutorul pentru un băiețel de doar doi ani, numit David, care se confruntă cu o formă severă de cancer.

Andreea Marin le cere ajutorul oamenilor cu suflet mare

Într-o postare emoționantă, Andreea Marin a împărtășit mesajul sfâșietor pe care l-a primit de la mama lui David. În mesaj, mama descrie lupta teribilă a copilului său cu cancerul și nevoia urgentă de a strânge 60.000 de euro pentru a putea acoperi costul tratamentului necesar.

„Bună ziua! Vă scriu cu lacrimi în ochi, dar cu speranța că mă puteți ajuta! Copilașul meu David de 2 ani luptă cu cel mai sever tip de cancer din lume. Viața copilului meu poate continua doar dacă reușim să adunăm 60.000 de euro pentru tratament! Vă implor din toată inima și din tot sufletul să mă ajutați să faceți cunoscută povestea copilului meu în comunitatea dvs. Știu că sunteți o persoană minunată și săritoare la nevoile oamenilor bolnavi și nu veți rămâne indiferent la durerea noastră! Vă mulțumesc până la cer! Vă rog, fiți îngerii copilului meu! Nu îl lăsați să moară”, este mesajul emoționant trimis Andreei Marin.

Impresionată de tragedia micuțului, Andreea Marin a făcut un apel public pentru ca și alți oameni să contribuie la strângerea de fonduri și să sprijine această cauză umanitară. Astfel, vedeta le cere urmăritorilor săi să ajute la răspândirea poveștii și să contribuie la salvarea vieții lui David.